Temperaturi de minus 11 grade Celsius la Miercurea Ciuc

Temperatura a scăzut, la Miercurea Ciuc, la minus 11 grade Celsius, miercuri, în jurul orei 9,00, aceasta fiind şi cea mai scăzută temperatură înregistrată în municipiu în acest sezon.

2 afișări
Imaginea articolului Temperaturi de minus 11 grade Celsius la Miercurea Ciuc

Temperatura a scăzut la minus 11 grade Celsius la Miercurea Ciuc

În noaptea de marţi spre miercuri, temperatura atmosferică nu a depăşit minus 4 grade Celsius, însă după ora 6,00 a început să scadă, ajungând la minus 11 grade Celsius după ora 9,00.

Meteorologul de la Staţia din Miercurea Ciuc, Tanko Karoly, a explicat că peste noapte cerul a fost înnorat şi a menţinut o temperatură atmosferică destul de caldă, însă când norii s-au risipit au lăsat loc unui val de aer rece coborât de pe muntele Harghita.

Potrivit sursei citate, prognoza pentru următorul interval de 24 de ore anunţă o încălzire uşoară a vremii.

Minima absolută a lunii noiembrie a fost consemnată în 1993, când la Miercurea Ciuc au fost minus 28 grade Celsius, iar maxima, de plus 21,8 grade, a fost înregistrată în 2004.

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici