Temperaturi în creştere. Paştele vine cu vreme caldă

În prima zi de Paşte vor fi în medie 19-20 de grade, iar luni va fi cea mai frumoasă zi din această perioadă, cu temperaturi de până la 25 de grade Celsius.

299 afișări
Imaginea articolului Temperaturi în creştere. Paştele vine cu vreme caldă

Temperaturi în creştere. Paştele vine cu vreme caldă

Alina Şerban, meteorolog în cadrul Administraţiei Naţionale de Meteorologie (ANM), a declarat pentru MEDIAFAX că „duminică se încălzeşte uşor în regiunile intracarpatice, în Banat, Crişana, Maramureş şi Transilvania, unde la amiază valorile termice vor trece de 20 de grade Celsius, însă, în celelalte regiuni, între 14 şi 20 de grade. De asemenea, va fi vânt în partea de sud a teritoriului”.

Potrivit sursei citate, luni va fi cea mai frumoasă zi din această perioadă cu temperaturi de peste 20 de grade şi chiar 25 de grade în zonele vestice.

ÎN ŢARĂ(duminică):

Vremea va fi în general frumoasă, iar în regiunile intracarpatice va deveni caldă. Cerul va fi variabil spre senin, cu unele înnorări şi posibil ceaţă în primele ore ale zilei şi din nou noaptea în sudul extrem al ţării. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificări temporare în sudul Banatului, inclusiv zona montană aferentă, dar şi pe litoral. Temperaturile maxime se vor încadra între 17 şi 23 de grade, mai scăzute pe litoral unde se vor înregistra între 12 şi 15 grade; minimele termice vor fi cuprinse în general între 2 şi 12 grade.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici