Temperaturi record la Londra: cei mai norocoşi pot face baie în oraş, într-o piscină spectaculoasă

Un val de caniculă a lovit Marea Britanie, iar astăzi se aşteaptă ca vârful de temperatură, conform prognozelor Met Office, să atingă 34°C la Londra.

2324 afișări
Imaginea articolului Temperaturi record la Londra: cei mai norocoşi pot face baie în oraş, într-o piscină spectaculoasă

Temperaturi record la Londra: cei mai norocoşi pot face baie în oraş, într-o piscină spectaculoasă

În oraş, mulţi se scufundă în râul Tamisa, unde se plimbă mulţi canoişti, dar cei mai norocoşi sunt cu siguranţă cei care pot face o baie „în cer”, în recent inauguratul „Sky pool”.

Este o piscină din incinta Embassy Gardens. Totodată, este prima piscină din lume suspendată între două clădiri, la etajul 10 şi ultimul al a două clădiri rezidenţiale. Structura este complet transparentă.

Este cald şi în alte părţi din estul Angliei. Experţii raportează că sunt temperaturi anormale pentru această perioadă a anului. Pe măsură ce mulţi britanici se mută în staţiunile de pe litoral pentru weekend, autorităţile din marile centre urbane le reamintesc cetăţenilor să se hidrateze.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici