Temperaturile au scăzut în Bistriţa-Năsăud până la zero grade Celsius

Temperaturile au scăzut, în Bistriţa-Năsăud, în noaptea de sâmbătă spre duminică, până la zero grade Celsius, minima fiind înregistrată în localitatea Piatra Fântânele, din Pasul Tihuţa, de la peste 1.200 de metri altitudine.

6 afișări
Imaginea articolului Temperaturile au scăzut în Bistriţa-Năsăud până la zero grade Celsius

Temperaturile au scăzut în Bistriţa-Năsăud până la zero grade Celsius

Duminică, dispecerul de serviciu de la Sistemul de Gospodărire a Apelor (SGA) Bistriţa-Năsăud a informat că temperaturi scăzute s-au înregistrat şi în alte zone ale judeţului.

Chiar şi la Bistriţa, de dimineaţă au fost trei grade Celsius, iar în jurul prânzului, deşi a ieşit soarele, mercurul termometrelor nu a depăşit nouă grade Celsius.

Pe Valea Bârgăului, situată la baza Pasului Tihuţa, localnicii au resimţit din plin temperaturile scăzute, senzaţia de frig fiind acutizată de vântul care sufla cu putere dinspre vârful muntelui.

În zonele de munte ale judeţului Bistriţa-Năsăud, iarna vine, în mod normal, la începutul lunii noiembrie. Ţăranii speră ca nici anul acesta să nu fie altfel fiindcă spun că mai au de adunat recolte de pe câmp.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici