UPDATE/Tentativă de sinucidere la metrou. Circulaţia, afectată la primele ore ale zilei

Circulaţia la metroul bucureştean a fost afectată luni dimineaţă de o persoană care a încercat să se sinucidă.

2754 afișări
Imaginea articolului UPDATE/Tentativă de sinucidere la metrou. Circulaţia, afectată la primele ore ale zilei

Circulaţia metroului bucureştean, afectată de o persoană care a încercat să se sinucidă

 

UPDATE:

Potrivit Poliţiei, este vorba despre un bărbat care s-a aruncat în faţa trenului

„În jurul orei 08.30, poliţiştii Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti - Brigada de Poliţie pentru Transportul Public - Serviciul de Politie Metrou, au fost sesizaţi, prin sistem 112, cu privire la faptul că, într-o staţie de metrou, din Sectorul 6, o persoană s-ar fi aruncat în faţa trenului, în timp ce acesta intra în staţie. La faţa locului s-au deplasat cu operativitate poliţiştii Serviciului Metrou, fiind identificată persoana în cauză, un bărbat, în vârstă de 46 de ani”, au transmis poliţiştii.

Bărbatul a primit îngrijiri medicale la faţa locului şi apoi a fost transportat la spital.

Cercetările sunt continuate de către Brigada de Poliţie pentru Transportul Public - Serviciul de Politie Metrou.

Ştirea iniţială:

Metrorex informează că luni „în jurul orei 08:15, în staţia de metrou Orizont, pe direcţia Valea Ialomiţei a avut loc o tentativă de suicid”.

Ca urmare, circulaţia trenurilor a fost reorganizată şi se circulă alternativ între staţiile Eroilor – Orizont pe linia 1.

Personalul Metrorex a anunţat SMURD. Conform procedurilor interne, organele abilitate împreună cu Metrorex vor deschide o anchetă pentru a se stabili împrejurările în care s-a produs evenimentul, au precizat reprezentanţii companiei.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
metrou,
sinucidere,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici