Teo Trandafir: Problema căsătoriei între homosexuali nu este o problemă reală a românilor

Candidatul PDL la alegerile din Colegiul 19, Teo Trandafir, susţine, într-un interviu pentru "Gândul", că homosexualii i se par "OK", menţionând însă că "problema căsătoriei între homosexuali nu este o problemă reală a românilor".

364 afișări
Imaginea articolului Teo Trandafir: Problema căsătoriei între homosexuali nu este o problemă reală a românilor

Teo Trandafir: Problema căsătoriei între homosexuali nu este o problemă reală a românilor (Imagine: Dragos Cristescu/Mediafax Foto)

Despre homosexuali, Teo Trandafir a spus: "Mie mi se par OK. Atâta vreme cât nu deranjezi pe nimeni, poţi să faci ce vrei. Nu mă deranjează pe mine, nu îmi face mie nimeni nimic. Sunt nişte oameni care se iubesc. Faptul că, din nefericire, sexul lor este acelaşi, nu mai e problema societăţii, este problema lor".

Ea a menţionat că problema căsătoriei între homosexuali nu este o problemă reală a românilor.

"Problemele Romaniei ţin de nivelul de trai, de şomaj, de ratele la bancă etc. Ca om politic eu trebuie sa fac ceea ce îşi doresc oamenii, că de aia mă trimit acolo. Peste tot in lume există homosexuali. Nu sunt avocatul lor, dar nici nu cred că ar trebuie blamaţi pentru orientarea lor sexuală aparte. Legat strict de casatorie, nu cred că acest lucru trebuie să se întâmple. Statul girează prin autoritatea sa un contract între doi oameni care poate servi drept exemplu pentru restul populaţie", a adăugat Teo Trandafir pentru Gândul.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici