Teodorovici: Dacă nu încep lucrările la spitalele regionale din Constanţa şi Craiova îmi dau demisia

Ministrul Finanţelor Eugen Teodorovici a anunţat, vineri, că dacă anul viitor nu încep lucrările la spitalele regionale din Constanţa şi Craiova îşi va da demisia, fără să precizeze din ce funcţie va pleca.

180 afișări
Imaginea articolului Teodorovici: Dacă nu încep lucrările la spitalele regionale din Constanţa şi Craiova îmi dau demisia

Teodorovici: Dacă nu încep lucrările la spitalele regionale din Constanţa şi Craiova îmi dau demisia

Ministrul Finanţelor, Eugen Teodorovici, a spus, într-o conferinţă de presă, că îşi va da demisia dacă anul viitor nu vor începe lucrările la spitalele din Craiova şi Constanţa.

„Anul viitor dacă nu încep lucrările la spitalul regional de la Constanţa şi de la Craiova îmi voi pune demisia pe masă”, a răspuns Teodorovici.

De asemenea, întrebat din ce funcţie îşi va depune demisia, ministrul nu a răspuns concret, spunând: „Din ce vreţi”.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici