Teoria unui veteran de război care se apropie de centenar despre COVID-19

  • Ion Trufaşu are acum 99 de ani, iar patru ani şi jumătate a stat prizonier într-un lagăr din Sevastopol
  • La întoarcerea în ţară a participat la construirea pistei militare de la Deveselu
  • Veteranul de război a fost 22 de ani primar al comunei Mischii, din Dolj
  • Pe vremea cât a fost primar a reuşit să aducă sistemul de electrificare în localitate
4791 afișări
Imaginea articolului Teoria unui veteran de război care se apropie de centenar despre COVID-19

Teoria unui veteran de război despre COVID-19

Care este adevărul despre noul virus ucigaş? S-a transmis la om de la animale, a fost creat în laborator, a fost eliberat intenţionat sau este un accident? În ultimele luni, tot mai multe persoane au venit cu teorii. Un veteran de război din Dolj, care se apropie de centenar, are propria versiune despre cum se îmbolnăvesc oamenii de covid.

Ion Trufaşu, veteran de război: Din cauza tutunului ăstuia a adus microbul ăsta, să ştiţi.

Ion Trufaşu are 99 de ani, iar o bună parte din tenereţe şi-a petrecut-o pe front.  Patru ani şi jumătate a stat prizonier într-un lagăr din Sevastopol, împreună cu alţi zeci de camarazi. A fost singurul care s-a mai întors în sat.

Ion Trufaşu, veteran de război: Mi-au făcut înmormântare, pomană, când am fost în lagăr. N-au crezut că mai viu.

Întors acasă, Ion Trufaşu a participat la construirea pistei de aviaţie din unitatea militară de la Deveselu. 22 de ani, nea Ion, aşa cum îl ştiu localnicii din comuna Mischii, a fost primarul localităţii. Este omul care a reuşit să aducă lumina în casele sătenilor, a construit 7 poduri peste ape, şcoala şi alte clădiri importante. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici