TERIBILISM dus la extrem pe un drum naţional: Şoferi filmaţi când conduceau în ZIG-ZAG, în timp ce doi pasageri erau ieşiţi pe geam

Mai mulţi şoferi au fost surprinşi de camera de bord a unei maşini în timp ce conduceau pe un drum naţional din Suceava în zig-zag, trecând des pe contrasens, iar doi dintre pasageri erau ieşiţi pe geamurile laterale.

3510 afișări
Imaginea articolului TERIBILISM dus la extrem pe un drum naţional: Şoferi filmaţi când conduceau în ZIG-ZAG, în timp ce doi pasageri erau ieşiţi pe geam

TERIBILISM dus la extrem pe un drum naţional: Şoferi filmaţi când conduceau în zig-zag şi doi pasageri erau ieşiţi pe geam

Şoferii au fost filmaţi, sâmbătă, pe drumul naţional 2H, între localităţile Rădăuţi şi Bădeuţi de camera de bord a unei maşini aflată în trafic.

Şoferul care a surprins imaginile le-a postat pe Facebook, pe filmare fiind surprinse trei maşini care erau conduse haotic pe şosea de şoferii aflaţi la volan.

Cei trei şoferi care se văd în imagini conduc în zig-zag pe o porţiune din drumul naţional, trecând des pe contrasens şi revenind pe bandă în momentul în care alte maşini se apropiau.

În plus, în una dintre maşinile filmate circulând în zig-zag, doi tineri au ieşiţi pe geamurile laterale ale maşinii.

Duminică, Inspectoratul de Poliţie Suceava încearcă să identifice şoferii maşinilor, dar şi pe tinerii pasageri care erau ieşiţi pe geamurile autoturismului şi care nu purtau centură de siguranţă.

Taguri:
filmare,
pasager,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici