Testare la cerere pentru COVID-19. Preţul unui test: 290 de lei. Rezultatul în 48 de ore

  • Spitalul Judeţean de Urgenţă din Bistriţa a anunţat că face testări pentru coronavirus la cerere
  • Testările se fac pe baza programării
  • Preţul unui test este de 290 de lei
3433 afișări
Imaginea articolului Testare la cerere pentru COVID-19. Preţul unui test: 290 de lei. Rezultatul în 48 de ore

Testare la cerere pentru COVID-19. Preţul unui test: 290 de lei

Spitalul Judeţean de Urgenţă din Bistriţa a anunţat că face testări pentru coronavirus la cerere. Preţul unei testări este de 290 de lei şi se face în baza unei programări telefonice. Rezultatele se dau în 48 de ore de la recoltare, prin email.
 
Spitalul Judeţean de Urgenţă din Bistriţa a anunţat, pe Facebook, că face testări la cerere pentru depistarea infecţiei cu COVID-19, într-un laborator de biologie moleculară RT-PCR, acreditat.
 
„Pentru a nu fi afectate serviciile de testare la cerere (capacitatea laboratorului SJUB fiind limitată, iar prioritizarea la testare se face în conformitate cu algoritmul aprobat de INSP) am încheiat un protocol cu Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Cluj, care va prelua probele care depăşesc capacitatea noastră de testare şi le va realiza la Institutul Imogen”, se arată pe pagina de Facebook a spitalului.
 
Recoltarea probelor se face marţea şi joia, între orele 10.00 şi 12.00, în incinta spitalului judeţean, lângă cortul de triaj, pe baza unei programări telefonice prealabile.
 
Costul unei testări este de 290 de lei, iar dacă rezultatul probei este incert, retestarea se face în mod gratuit. Rezultatele sunt transmise prin email în 48 de ore de la recoltare.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
testare,
covid-19

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici