Ţi-ar plăcea să ai propria companie? Vezi cum înveţi arta afacerilor

Eşti tânăr, ambiţios şi ţi-ar plăcea să ai propria companie? Sau poate vrei să aprofundezi domeniul în care activezi? Unde înveţi însă arta afacerilor? Tot mai multe organizaţii ţin astăzi cursuri gratuite de antreprenoriat, coaching sau consultanţă pentru tinerii interesaţi de business.

129 afișări
Imaginea articolului Ţi-ar plăcea să ai propria companie? Vezi cum înveţi arta afacerilor

Ţi-ar plăcea să ai propria companie? Vezi cum înveţi arta afacerilor (Imagine: Laszlo Raduly/Mediafax Foto)

Cursurile de antreprenoriat de pe piaţa locală se desfăşoară sub forma unor conferinţe sau workshopuri, durează în medie o săptămână şi sunt dedicate, în marea lor majoritate, tinerilor.

Asociaţia Junior Achievement Romania (JAR) organizează astfel de cursuri de antreprenoriat în fiecare an. La ele participă, în medie, aproximativ 100.000 de elevi, studenţi şi masteranzi. Programele, realizate în urma unui parteneriat cu Ministerul Educaţiei, sunt gratuite.

Business Club
este o altă comunitate axată pe dezvoltarea spiritului antreprenorial şi a aptitudinilor studenţilor care vor să îşi deschidă propria afacere, care a luat naştere în 2000.

Citeşte mai multe despre cum înveţi să devii antreprenor pe www.incont.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici