Ticu Dumitrescu: Majoritatea oamenilor care lucrează la CNSAS au zis că intră în grevă

Majoritatea angajaţilor de la CNSAS vor să intre în grevă, începând de sâmbătă, dorind astfel să protesteze faţă de decizia Curţii Constituţionale privind declararea drept neconstituţională a Legii de organizare a CNSAS, a declarat, vineri, Ticu Dumitrescu, membru al Consiliului.

2 afișări
Imaginea articolului Ticu Dumitrescu: Majoritatea oamenilor care lucrează la CNSAS au zis că intră în grevă

Ticu Dumitrescu: Majoritatea oamenilor care lucrează la CNSAS au zis că intră în grevă

Potrivit lui Ticu Dumitrescu, conceptul gândit de el este unul firesc şi există în toate statele democratice pentru că aşa este normal.

"La noi, tocmai asta nu se doreşte. Nu vrem adevărul!", a spus Dumitrescu.

El a atras atenţia că nu ar trebui ignorată implicaţia socială pe care o presupune decizia Curţii Constituţionale.

"Aici sunt oameni care s-au dăruit muncii acesteia aride, ori ceea ce ne frământă pe noi e această problemă socială. Majoritatea oamenilor au zis că mâine (sâmbătă - n.red.) intră în greva foamei în birouri", a mai spus acesta.

Declaraţia lui Ticu Dumitrescu survine publicării în Monitorul Oficial a deciziei Curţii Constituţionale privind declararea drept neconstituţională a Legii de organizare a CNSAS, respectiv a unor articole din OUG 16/2006.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici