Ţigări de contrabandă de 300.000 de euro, confiscate de poliţiştii de frontieră din Timiş

Un transport de ţigări de contrabandă în valoare de 300.000 de euro a fost capturat de către poliţiştii de frontieră din Timiş şi de procurori ai DIICOT Timişoara, în dreptul localităţii Şuştra, din judeţul Timiş, transmite corespondentul MEDIAFAX.

155 afișări
Imaginea articolului Ţigări de contrabandă de 300.000 de euro, confiscate de poliţiştii de frontieră din Timiş

Ţigări de contrabandă de 300.000 de euro, confiscate de poliţiştii de frontieră din Timiş (Imagine: Doru Nica/Arhiva Mediafax Foto)

Potrivit unui comunicat de presă, de sâmbătă, al Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Timişoara, poliţiştii de frontieră au depistat în trafic, vineri, un microbuz în dreptul localităţii timişene Şuştra, înmatriculat în Slovacia, fiind condus de un cetăţean slovac.

La controlul mijlocului de transport, poliţiştii de frontieră au avut suspiciuni cu privire la documentele prezentate.

”S-a procedat la verificarea documentelor prezentate, confirmându-se faptul că acestea sunt false. Astfel, s-a procedat la efectuarea unui control fizic asupra mijlocului de transport, iar în interiorul autovehiculului au fost descoperite peste 115.000 pachete ţigări marca Marble şi Ashima, netimbrate”, se arată în comunicat

Potrivit sursei citate, valoarea bunurilor este de aproximativ 300.000 de euro.

Întreaga cantitate de ţigări şi microbuzul care le transporta au fost confiscate de către poliţiştii de frontieră.

Procurorii DIICOT au preluat cazul, urmând să ia măsurile legale în acest caz.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici