Ţigări de contrabandă descoperite pe Aeroportul Otopeni, cu ajutorul câinelui Ebasa

Autorităţile de frontieră din cadrul Aeroportului Internaţional Henri Coandă au descoperit în bagajele a trei femei din Bulgaria peste 4.000 de pachete cu ţigări, pe care acestea încercau să le introducă ilegal în România.

1187 afișări
Imaginea articolului Ţigări de contrabandă descoperite pe Aeroportul Otopeni, cu ajutorul câinelui Ebasa

Sursa foto: politiadefrontiera.ro

În noaptea de luni spre marţi, în jurul orei 01.20, la Punctul de Trecere a Frontierei Aeroportul Internaţional Henri Coandă s-au prezentat pentru a intra în ţară, cu o cursă din direcţia Istanbul, trei femei din Bulgaria, cu vârste cuprinse între 30 şi 34 de ani.

După ce au efectuat formalităţile de frontieră şi au ridicat bagajele de cală, persoanele în cauză s-au deplasat spre ieşire pe culoarul verde, destinat persoanelor care nu au nimic de declarat autorităţilor vamale.

Poliţiştii de frontieră şi lucrătorii vamali au procedat la efectuarea unui control amănunţit asupra bagajelor de cală ale acestora, în urma căruia au fost descoperite, cu ajutorul câinelui de serviciu Ebasa nedeclarate, în mai multe geamantane de dimensiuni mari, o cantitate semnificativă de ţigări.

În urma inventarierii au rezultat 4.050 de pachete cu ţigări (81.000 ţigarete), diverse mărci.

Ţigările au fost reţinute de autoritatea vamală.

În cauză va fi sesizat Parchetul de pe lângă Judecătoria Buftea, pentru efectuarea de cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrabandă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici