Ţigări din Thailanda, de 2,5 milioane de euro, descoperite într-un container sosit în Portul Constanţa

Vameşii constănţeni au realizat, luni, o captură record pentru acest an, aceştia găsind într-un container sosit în Portul Constanţa Sud – Agigea peste 700.000 de pachete cu ţigări din Thailanda, valoarea de piaţă depăşind 2,5 milioane de euro, transmite corespondentul MEDIAFAX.

503 afișări
Imaginea articolului Ţigări din Thailanda, de 2,5 milioane de euro, descoperite într-un container sosit în Portul Constanţa

Ţigări din Thailanda, de 2,5 milioane de euro, descoperite într-un container sosit în Portul Constanţa (Imagine: Arhiva Mediafax Foto/ Hepta)

Ţigările netimbrate, în valoare de aproximativ 2,5 milioane de euro, urmau să fie introduse ilegal în ţară printr-un container sosit în portul Constanţa Sud - Agigea, din Thailanda.

Potrivit autorităţilor vamale, containerul sosise din Thailanda pe adresa unei societăţi cu sediul în Bucureşti, iar conform documentelor vamale, ar fi trebuit să fie încărcat cu hârtie.

La un control amănunţit, vameşii au descoperit înăuntru 700.000 de pachete cu ţigări netimbrate, valoarea ţigaretelor la preţul de piaţă fiind de aproximativ 2,5 milioane de euro.

Potrivit autorităţilor vamale, întreaga captură, care este cea mai mare din acest an din Portul Constanţa Sud-Agigea, a fost confiscată.

Cazul a fost preluat de poliţişti, care vor deschide un dosar pe numele societăţii comerciale importatoare.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici