Timiş: Cele şase persoane reţinute în cazul falsificării de acte au fost arestate preventiv

Cele şase persoane reţinute, marţi, în cazul falsificării de acte de identitate, cărţi şi contracte de muncă cu ajutorul cărora obţineau credite bancare au fost arestate preventiv, marţi noapte, în baza unor mandate emise pe numele lor de Tribunalul Timiş.

26 afișări
Imaginea articolului Timiş: Cele şase persoane reţinute în cazul falsificării de acte au fost arestate preventiv

Timiş: Cele şase persoane reţinute în cazul falsificării de acte au fost arestate preventiv

Purtătorul de cuvânt al Tribunalului Timiş, judecătorul Mihaela Roibu, a declarat pentru MEDIAFAX că toate cele şase persoane duse în faţa instanţei au primit mandate de arestare şi că imediat acestea au declarat recurs la această măsură.

"Judecătorul care a analizat dosarul prezentat de procurori a dispus emiterea de mandate de arestare preventivă pentru 29 de zile pentru toate cele şase persoane prezentate instanţei. Unele dintre aceste persoane au venit în faţa instanţei şi cu avocaţi, iar după ce li s-a comunicat decizia au declarat recurs la măsura arestării preventive, care urmează fie depus în decurs de 24 de ore la Curtea de Apel Timişoara", a spus Mihaela Roibu.

Potrivit sursei citate, cele şase persoane au fost duse de la Tribunalul Timiş în arestul IPJ Timiş.

Cele şase persoane printre care se află şi un angajat al Serviciului pentru Evidenţă a Persoanelor Timişoara, reţinute, marţi, în cazul falsificării de acte de identitate, cărţi şi contracte de muncă cu ajutorul cărora obţineau credite bancare au fost duse, în cursul serii, la Tribunalul Timiş cu propunere de arestare preventivă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici