Timiş: Copil de 1 an şi 7 luni, în stare gravă după ce a căzut într-un bazin cu apă

Un copil de 1 an şi 7 luni, din localitatea Jena, judeţul Timiş, este în stare gravă după ce a căzut, luni, într-un bazin cu apă cu adâncimea de 50 de centimetri.

1050 afișări
Imaginea articolului Timiş: Copil de 1 an şi 7 luni, în stare gravă după ce a căzut într-un bazin cu apă

Timiş: Copil de 1 an şi 7 luni, în stare gravă după ce a căzut într-un bazin cu apă

Potrivit Poliţiei Timiş, incidentul a avut loc luni în jurul orei 14:30. Poliţiştii Secţiei 6 Găvojdia au fost sesizaţi prin apel 112, cu privire la faptul că un băieţel în vârstă de 1 an şi 7 luni din localitatea Jena, judeţul Timiş, a căzut într-un bazin cu apă cu adâncimea de 50 de centimetri.

Copilul este inconştient.

Ajunşi la faţa locului, poliţiştii au constatat că cele sesizate se confirmă şi au început de îndată manevrele de resuscitare până la sosirea echipajelor medicale.

După manevrele de resuscitare făcute de echipajele medicale sosite la faţa locului, băieţelului i-a revenit pulsul, acesta fiind transportat cu elicopterul SMURD la Timişoara.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici