Timiş: Doi bătrâni şi nepotul lor au murit, după ce un zid al locuinţei s-a prăbuşit peste ei

Doi bătrâni din localitatea timişeană Niţchidorf şi nepotul lor, în vârstă de aproximativ zece ani, au murit, joi după-amiază, după ce un zid al locuinţei s-a prăbuşit peste ei.

151 afișări
Imaginea articolului Timiş: Doi bătrâni şi nepotul lor au murit, după ce un zid al locuinţei s-a prăbuşit peste ei

Timiş: Doi bătrâni şi nepotul lor au murit, după ce un zid al locuinţei s-a prăbuşit peste ei (Imagine: Arhiva Mediafax Foto)

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Judeţene Timiş, Mădălina Mezdrea, două persoane în vârstă de aproximativ 70 de ani, din localitatea Niţchidorf, au murit după ce un zid al locuinţei lor s-a prăbuşit peste ele, în timp ce dormeau.

"Casa vecină, care a fost practic lipită de cea a celor doi bătrâni, s-a prăbuşit din cauza ploilor din ultimele zile, pereţii din chirpici cedând. În cădere, aceasta a antrenat şi zidul din cărămidă al locuinţei celor două victime, care în acel moment se odihneau. Oamenii au murit pe loc în urma acestui incident", a spus ea.

Potrivit sursei citate, vecinii susţineau că la cei doi bătrâni se afla, în vacanţă, nepotul lor.

Mezdrea a spus că, ulterior, a fost găsit şi trupul neînsufleţit al copilului de aproximativ zece ani, în aceeaşi încăpere cu bunicii lui.

La faţa locului, au sosit echipaje de pompieri, poliţişti şi medici, iar pompierii intervin la ora transmiterii acestei ştiri pentru a scoate trupurile neînsufleţite de sub dărâmături.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici