Timiş: Două surori, tăiate cu un cuţit de un tânăr în timp ce mergeau pe stradă

Două surori, în vârstă de 14 şi 21 de ani, din Dudeştii Noi, judeţul Timiş, au fost tăiate cu un cuţit, miercuri dimineaţă, pe stradă, de un tânăr de 17 ani, care este cercetat pentru că în urmă cu o lună ar fi avut relaţii sexuale cu minora.

268 afișări
Imaginea articolului Timiş: Două surori, tăiate cu un cuţit de un tânăr în timp ce mergeau pe stradă

Timiş: Două surori, tăiate cu un cuţit de un tânăr în timp ce mergeau pe stradă (Imagine: Arhiva Mediafax Foto)

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Timiş, Mădălina Mezdrea, a declarat că poliţiştii au fost sesizaţi, miercuri dimineaţă, că, în localitatea Dudeştii Noi, două surori, de 14 şi 21 de ani, au fost tăiate cu un cuţit de un tânăr de 17 ani, în timp ce mergeau pe stradă.

Ea a precizat că acolo au fost trimise mai multe echipaje de Poliţie, fetele fiind transportate la Spitalul de Copii "Luis Ţurcanu" din Timişoara, pentru îngrijiri medicale.

Mezdrea a spus că fata de 21 de ani are o plagă tăiată la piciorul drept, în timp ce sora ei mai mică are răni la mâna stângă şi la gură.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Timiş a afirmat că principalul suspect în acest caz, un tânăr de 17 ani din localitate, este cercetat de poliţişti pentru întreţinere de relaţii sexuale cu un minor după ce, în urmă cu o lună, tatăl fetelor a depus plângere la Poliţie acuzându-l că a avut relaţii sexuale cu fata de 14 ani.

Tânărul a fost căutat de poliţişti, fiind prins la Becicherecu Mic, o localitate din apropiere.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici