Timiş: Un copil de 13 ani a fost găsit spânzurat într-o hală din curtea casei

Un copil de 13 ani din oraşul Gătaia, judeţul Timiş, a fost găsit de către fratele său mai mare spânzurat într-o hală din curtea gospodăriei, unde îşi aranjase un loc de joacă, iar poliţiştii cred că este vorba despre o moarte accidentală.

208 afișări
Imaginea articolului Timiş: Un copil de 13 ani a fost găsit spânzurat într-o hală din curtea casei

Timiş: Un copil de 13 ani a fost găsit spânzurat într-o hală din curtea casei

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al judeţului Timiş, Ancuţa Morariu, a declarat corespondentului MEDIAFAX că, joi, un copil de 13 ani a fost găsit spânzurat, de către fratele său mai mare, în vârstă de 14 ani.

"Un copil de 13 ani a fost găsit spânzurat într-o hală din curtea casei în care domicilia, în oraşul Gătaia din judeţul Timiş. Din primele cercetări, se pare că a fost o moarte accidentală, trupul băiatului fiind transferat la IML pentru efectuarea necropsiei, urmând ca medicii să stabilească cu exactitate cauza mortii", a declarat Ancuţa Morariu.

Potrivit poliţiştilor de la faţa locului, copilul îşi amenajase un loc de joacă în acea hală şi, cel mai probabil, s-a spânzurat din joacă.

Băiatul mai avea doi fraţi, iar în momentul când s-a petrecut accidentul părinţii erau plecaţi la serviciu.

Poliţiştii au deschis, în acest caz, dosar penal pentru ucidere din culpă, urmând să stabilească în urma anchetei dacă se face cineva vinovat de moartea tânărului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici