Timiş: Un muncitor a murit lovit de un compactor - VIDEO

Un muncitor în vârstă de 55 de ani, care lucra la reabilitarea Drumului Naţional Timişoara-Lugoj, a murit, miercuri seară, după ce a fost lovit de un utilaj care compacta asfaltul.

21 afișări
Imaginea articolului Timiş: Un muncitor a murit lovit de un compactor - VIDEO

Timiş: Un muncitor a murit lovit de un compactor (Captură video)

Potrivit unui comunicat de presă transmis, joi, de Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Timiş, la locul accidentului s-au deplasat poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie Ghiroda.

"Poliţiştii au constatat că o societate comercială din Timişoara efectua lucrări de turnare a unui strat asfaltic pe banda de circulaţie lateral dreapta a Drumului Naţional Timişoara - Lugoj. S-a stabilit că B. Ioan, de 55 de ani, angajat în calitate de muncitor, a fost lovit mortal de către un utilaj cilindru compactor, condus de M. Marian, de 40 ani, care desfăşura activităţi de tasare a stratului asfaltic şi se deplasa cu spatele", se arată în comunicat.

Potrivit martorilor de la locul accidentului, bărbatul lovit mortal ar fi vorbit la telefon şi nu ar fi văzut că utilajul se îndrepta spre el.

De asemenea, nici şoferul compactorului nu a văzut că în spatele utilajului, pe porţiunea de asfalt pe care o trasa, este o persoană.

Parchetul de pe lângă Tribunalul Timiş şi Inspectoratul Teritorial de Muncă Timiş au deschis o anchetă în acest caz.

Video Stirileprotv.ro

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici