Timiş: Un şofer a fost surprins de radar cu 200 kilometri la oră în locul în care a murit patronul Edy Spedition

Un şofer a fost suprins de aparatul radar în timp ce conducea un autoturism cu 200 kilometri la oră, între Şag şi Jebel, din judeţul Timiş, în locul în care a murit patronul Edy Spedition, timişoreanul fiind sancţionat cu peste 600 de lei şi rămânând fără permis de conducere.

428 afișări
Imaginea articolului Timiş: Un şofer a fost surprins de radar cu 200 kilometri la oră în locul în care a murit patronul Edy Spedition

Timiş: Un şofer a fost surprins de radar cu 200 kilometri la oră în locul în care a murit patronul Edy Spedition (Imagine: Cristi Vatavu/Arhiva Mediafax Foto)

Potrivit unui comunicat transmis, duminică, de Inspectoratul de Poliţie Timiş, A. Adib, în vârstă de 21 de ani, din Timişoara, a fost depistat, sâmbătă, la volanul unui autoturism care rula cu o viteză de 200 km/h, între localităţile Şag şi Jebel, deşi în zonă era o limită de 90 km/h.

"În acelaşi loc în care în această săptămână un bărbat şi-a pierdut viaţa pentru că nu s-a asigurat la efectuarea unei depăşiri, poliţiştii au depistat în trafic pe A. Adib, 21 de ani, din Timişoara care rula cu un autoturism pe ruta Şag-Jebel cu o viteză de 200 km/h, deşi în zonă era o limită de 90 de km/h", se arată în comunicat.

Potrivit sursei citate, poliţiştii i-au suspendat tânărului dreptul de a conduce autovehicule pe următoarele 90 de zile şi i-a fost aplicată o sancţiune contravenţională în valoare de 630 de lei.

Miercuri, între localităţile Jebel şi Şag din judeţul Timiş, a avut loc un accident de circulaţie în urma căruia patronul firmei de transport Edy Spedition, Alin Alexandru Popa, şi-a pierdut viaţa. Acesta, aflat la volanul unui autoturism marca Mercedes, intrase într-o depăşire fără să se asigure în timp ce din sens opus venea un TIR, în urma acestei manevre rezultând coliziunea şi decesul lui Popa.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici