Timişoara: 68 de apartamente ANL, destinate medicilor rezidenţi

Agenţia Naţională pentru Locuinţe (ANL) a recepţionat 68 de apartamente în Timişoara, care urmează să fie închiriate medicilor rezidenţi din localitate, a anunţat, marţi, agenţia.

20 afișări
Imaginea articolului Timişoara: 68 de apartamente ANL, destinate medicilor rezidenţi

Timişoara: 68 de apartamente ANL, destinate medicilor rezidenţi

Blocurile au o structură de trei şi patru etaje, şi includ atât garsoniere, cât şi apartamente cu două camere, se arată într-un comunicat al ANL.

Apartamentele au fost realizate în cadrul programului de construcţie a locuinţelor pentru medicili rezidenţi care nu îşi permit să cumpere sau să închirieze o locuinţă de pe piaţa liberă. Blocurile construite în cadrul acestui program sunt în garanţie pentru o perioadă de doi ani, iar orice problemă semnalată de locatari în acest interval este rezolvată de firmele de construcţii cu care sunt încheiate contractele.

După finalizarea lucrărilor, locuinţele sunt predate autorităţilor sanitare, care le repartizează mediclior.

ANL a recepţionat până în prezent 257 de locuinţe destinate medicilor rezidenţi şi are în execuţie alte 76 de apartamente.

Numărul total al locuinţelor construite prin ANL până la sfârşitul acestui an este estimat la circa 3.500 de unităţi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici