Timişoara: Decolarea unei aeronave Wizz Air, amânată după ce piloţii au semnalat probleme tehnice

O aeronavă Wizz Air cu 140 de pasageri la bord, care trebuia să decoleze, miercuri seară, de pe Aeroportul Internaţional Timişoara cu destinaţia Valencia, a rămas la sol, după ce piloţii au semnalat o problemă tehnică, astfel că decolarea a fost amânată pentru joi după-amiază.

105 afișări
Imaginea articolului Timişoara: Decolarea unei aeronave Wizz Air, amânată după ce piloţii au semnalat probleme tehnice

Timişoara: Decolarea unei aeronave Wizz Air, amânată după ce piloţii au semnalat probleme tehnice (Imagine: Alex Drifter/Arhiva Mediafax Foto)

Purtătorul de cuvânt al Aeroportului Internaţional Timişoara, Nicoleta Trifan, a declarat joi că o aeronavă cu 140 de pasageri la bord, care trebuia să decoleze, miercuri, la ora 19.55, cu destinaţia Valencia, a rămas la sol după ce piloţii au semnalat probleme tehnice.

Potrivit site-ului Aeroportului din Timişoara, aeronava aparţine companiei Wizz Air.

Conform lui Trifan, compania a decis, miercuri în jurul orei 24.00, să îi cazeze pe pasagerii care nu erau din Timişoara la un hotel de patru stele, decolarea aeronavei fiind amânată pentru joi, la ora 14.30.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici