Timişoara: Părinţii reclamă mizeria şi gândacii din spitalul judeţean (Video)

Părinţii copiilor internaţi la secţia de Pediatrie a Spitalului Judeţean din Timişoara se declară revoltaţi de condiţiile de aici, spunând că sunt gândaci, însă medicii afirmă că dezinsecţiile au fost făcute la timp, dar nu au efect deoarece insectele vin din subsolul clădirii, care este veche.

119 afișări
Imaginea articolului Timişoara: Părinţii reclamă mizeria şi gândacii din spitalul judeţean (Video)

Timişoara: Părinţii reclamă mizeria şi gândacii din spitalul judeţean

Părinţii se declară nemulţumiţi de condiţiile din secţia de Pediatrie a Spitalului Judeţean din Timişoara, spunând că, pe lângă gândaci, chiuvetele sunt ruginite, pereţii sunt deterioraţi, iar mirosul din saloane este insuportabil.

Părinţii au spus că au fost nevoiţi să strângă gândacii într-un borcan, fiindu-le teamă că aceştia le ating copiii.

"Noaptea umblă pe pereţi (gândacii - n.r.). Nici nu pot să dorm cu copilul că îmi este teamă că îi intră în ureche şi mai sunt şi musculiţe negre prin farfurii, prin pahare, peste tot", a declarat Simona Bufnea, mama unui copil.

Mamele au început să tragă paturile de lângă pereţi, pentru a-şi proteja copiii.

Reprezentanţii spitalului spun, însă, că dezinsecţiile au fost făcute la timp, însă nu au efect deoarece insectele ar veni de undeva din subsolul clădirii, care este foarte veche.

În ceea ce priveşte starea saloanelor, reprezentanţii unităţii sanitare au declarat că în vara anului trecut au fost făcute câteva reparaţii cu bani de la bugetul local, însă nu au existat fonduri pentru o renovare completă. De altfel, o parte a clădirii a fost refăcută cu bani de la sponsori.

"Goange sunt în toată lumea. Clar de la subsol vin goangele şi până nu se rezolvă, noi respectăm programul de dezinsecţie, dar efectiv nu face faţă. Pereţii deterioraţi, chiuvetele ciobite ţin iarăşi de problema banilor", a declarat şeful secţiei de Pediatrie de la Spitalul Judeţean din Timişoara, Liviu Pop.

Secţia de Pediatrie a fost renovată anul trecut, însă doar parţial. În prezent, peste 60 de copii sunt internaţi în această secţie.

Video Stirileprotv.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici