Video Timişoara: Taximetristul dat dispărut a fost găsit

Taximetristul care a fost dat dispărut la Timişoara şi care a încercat să se spânzure joi seara în faţa iubitei sale şi a copilului lor de doi ani, în "Pădurea Verde", unde i-a dus pe cei doi cu maşina, a fost găsit pe o stradă chiar de prietena sa, pe care o sunase.

1 afișare

Cristian Panţa a fost recuperat de pe stradă chiar de iubita sa, pe care a sunat-o, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Tânărul nu ştia că este căutat şi a spus că, deşi a vrut să se sinucidă, a renunţat la idee de dragul copilului său de doi ani.

“Din cauza copilului. Am vrut să mă sinucid din cauza singurătăţii şi că nu pot avea o familie cu cei pe care îi iubesc. Nu ştiu pe unde am umblat, nu mai ştiu nimic. Am stat pe străzi”, a spus Panţa.

Naşul său, Milorad Cosar, a declarat că bărbatul a plans continuu până la secţia de Poliţie.

“Este într-o stare destul de deplorabilă. Nu am putut să vorbesc cu el, a plâns încontinuu. A cerut să-l vadă pe cel mic, pe nevastă-sa. Nu s-a gândit că o să alerteze autorităţile, dacă eşti într-o situaţie dintr-asta te gândeşti la problemele personale şi nu la autorităţi”, a spus Cosar.

Poliţiştii declară că vor cerceta cazul şi urmează să stabilească dacă îl vor amenda pe tânăr pentru fapta sa.

“Gestul acesta l-a motivat datorită faptului că a vrut să o impresioneze pe concubina lui, întrucât afirmă că o iubeşte pe ea şi pe copil şi nu poate trăi fără ei”, a declarat Ioan Sofronici, agent şef adjunct la IPJ Timiş.

Iubita taximetristului nu a vrut să discute despre problemele pe care le are cu taximetristul, dar a spus că îl va sprijini pe acesta să depăşească momentele grele prin care trece.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici