Tipărirea buletinelor de vot şi transportarea lor, păzită de 400 de jandarmi

Aproximativ 400 de jandarmi au asigurat paza buletinelor de vot în toată ţara, pe durata tipăririi acestora, pe timpul transportului de la imprimerii la circumscripţiile electorale, urmând a le supraveghea până în ziua alegerilor, respectiv 1 iunie.

24 afișări
Imaginea articolului Tipărirea buletinelor de vot şi transportarea lor, păzită de 400 de jandarmi

Tipărirea buletinelor de vot şi transportarea lor, păzită de 400 de jandarmi (Imagine: Mediafax Foto)

Buletinele de vot au fost tipărite în 30 de tipografii din 24 de judeţe, iar după ridicarea acestora de către reprezentanţii Instituţiei Prefectului, au fost transportate sub paza jandarmilor la sediile celor 124 de circumscripţii electorale din ţară şi Capitală, informează Jandarmeria română.

De asemenea, în perioada campaniei electorale, săptămânal, peste 1.500 de jandarmi au asigurat măsurile de ordine publică pe timpul manifestărilor prilejuite de campania electorală, desfăşurate în toată ţara.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici