Toate drumurile din judeţul Prahova au fost redeschise circulaţiei

Toate drumurile din judeţul Prahova au fost redeschise circulaţiei, marţi după-amiază, drumarii reuşind să deszăpezească ultimele şase tronsoane de drum care, în cursul dimineţii, erau blocate total sau parţial din cauza troienelor.

46 afișări
Imaginea articolului Toate drumurile din judeţul Prahova au fost redeschise circulaţiei

Toate drumurile din judeţul Prahova au fost redeschise circulaţiei (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Poliţia Prahova a anunţat că, marţi după-amiază, au fost redate circulaţiei toate tronsoanele de drum afectate de căderile masive de zăpadă şi de viscol. Pe toate drumurile din Prahova se circulă, însă în condiţii de iarnă.

Poliţia recomandă şoferilor să evite deplasările în zone pentru care meteorologii au emis avertizări, iar dacă trebuie să plece la drum să se informeze asupra traseului la Comandamentul Central de iarnă.

Marţi dimineaţă, şase tronsoane de drum erau blocate total sau parţial, printre acestea numărându-se un drum naţional, patru drumuri judeţene şi unul comunal.

Începând de miercuri, toate şcolile şi grădiniţele din Prahova îşi vor relua cursurile conform programului normal, în condiţiile în care luni toate şcolile generale şi grădiniţele au fost închise, iar marţi nu s-au ţinut cursuri în 17 localităţi, a declarat inspectorul şcolar Nicolae Angelescu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici