Toate oficiile poştale din mediul urban şi rural vor fi închise miercuri şi joi

În zilele de miercuri, 30 noiembrie, şi joi, 1 decembrie, toate oficiile poştale din mediul urban şi rural vor fi închise, a anunţat Compania Naţională Poşta Română.

549 afișări
Imaginea articolului Toate oficiile poştale din mediul urban şi rural vor fi închise miercuri şi joi

Toate oficiile poştale din mediul urban şi rural vor fi închise miercuri şi joi

"Programul anunţat este în conformitate cu prevederile Codului Muncii, potrivit cărora zilele de 30 Noiembrie – Sfântul Apostol Andrei – şi 1 Decembrie – Ziua Naţională a României – sunt declarate zile de sărbătoare legală, în care nu se lucrează. Vineri, 2 decembrie, toate subunităţile poştale vor avea program de lucru aferent zilei de sâmbătă, iar sâmbătă, 3 decembrie, programul va fi unul normal, pentru o zi de sâmbătă", potrivit unui comunicat de presă al Companiei Naţionale Poşta Română, remis MEDIAFAX.

În acest context, este posibil ca trimiterile poştale prezentate în 29 noiembrie 2016 să înregistreze timpi mai mari de circulaţie.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici