Corpul de Control al Primăriei Capitalei face verificări la Spitalul Malaxa, după ce au apărut înregistrări în care managerul instituţiei îşi jigneşte subalternii

Corupul de Control al Primăriei Capitalei face verificări la Spitalul Malaxa după ce în spaţiul public au apărut înregistrări în care managerul instituţiei îşi jigneşte subalternii, tolo.ro prezentând declaraţii ale unor angajaţi care susţin că Florin Secureanu ar fi scos ilegal bani din spital.

1462 afișări
Imaginea articolului Corpul de Control al Primăriei Capitalei face verificări la Spitalul Malaxa, după ce au apărut înregistrări în care managerul instituţiei îşi jigneşte subalternii

Corpul de Control al Primăriei Capitalei face verificări la Spitalul Malaxa, după ce au apărut înregistrări în care managerul instituţiei îşi jigneşte subalternii (Imagine: Shutterstock/ Arhiva Foto Mediafax)

"La spitalul Malaxa din Capitală a început astăzi dimineaţa (n.r luni) un control. De când am aflat din presă de ceea ce se întâmplă acolo am trimis Corpul de Control al Primarului. L-am sunat pe domnul manager, pentru că aşa este normal, l-am sunat de foarte multe ori, atât eu cât şi consilierul pe probleme de sănătate, dar are telefonul închis. Am aflat de la spital că e în concediu de vineri, că azi abia a trimis o solicitare de concediu la ASSMB (n.r. Administraţia Spitalelor şi Serviciilor Medicale Bucureşti.). Solicitarea nu este însă una legală fiindcă trebuia trimisă la primarul general, cu care are contract. Dacă cele prezentate în presă se confirmă, consecinţa e clară - încetarea contractului de manager. Eu fac apel către domnul manager să nu se ascunda de primar şi de presă, să vină la serviciu, să pună la dispoziţie toate documentele care se solicită. Conform celor relatate în presă, domnul manager, printr-o societate comercială şi prin facturi nelegale, tipărite la un calculator, scotea din contabilitate sume destul de mari, în cash, zilnic", a declarat Primarul Capitalei, Gabriela Firea.

Şi Ministerul Sănătăţii a anunţat că va solicita acordul Primăriei Capitalei pentru efectuarea unui control la unitatea medicală.

Tolo.ro a publicat înregistrări audio în care ar apărea managerul Spitalului Malaxa, Florin Secureanu, în timp ce îşi jigneşte subordonaţii dar şi declaraţii ale unor angajaţi a căror identitate nu a fost făcută publică, aceştia precizând că din spital ar fi ieşit bani ilegal, pe baza unor facturi fabricate în unitatea medicală.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici