Toate paturile ATI pentru bolnavii Covid din judeţul Hunedoara sunt ocupate

  • Toate cele 21 de paturi de la ATI destinate bolnavilor cu Covid-19 în stare gravă sunt ocupate în judeţul Hunedoara
  • Prefectul a cerut, luni, şefilor secţiilor de Terapie intensivă să găsească soluţii pentru creşterea capacităţii.
  • Sistemul sanitar din judeţul Hunedoara se află în situaţia de a nu mai putea prelua pacienţi pentru secţiile de terapie intensivă, toate cele 21 de paturi fiind ocupate”, se arată într-un comunicat al Prefecturii Hunedoara.
141 afișări
Imaginea articolului Toate paturile ATI pentru bolnavii Covid din judeţul Hunedoara sunt ocupate

Toate paturile ATI pentru bolnavii Covid din judeţul Hunedoara sunt ocupate

Prefectul judeţului Hunedoara, Călin-Petru Marian, a avut luni o întâlnire de urgenţă cu şefii secţiilor ATI de la spitalele suport COVID din judeţ.

Acesta le-a solicitat medicilor sprijin pentru a fi găsite în maximum 24 de ore soluţii pentru creşterea numărului de locuri la secţiile de terapie intensivă pentru pacienţii cu Covid-19 care sunt în stare gravă.

„Sistemul sanitar din judeţul Hunedoara se află în situaţia de a nu mai putea prelua pacienţi pentru secţiile de terapie intensivă, toate cele 21 de paturi fiind ocupate”, se arată într-un comunicat al Prefecturii Hunedoara.

Prefectul Călin-Petru Marian anunţă că a făcut demersuri la Ministerul Sănătăţii, de unde a primit asigurări că extinderea după numărului de paturi în saloanele ATI va fi asigurată şi aparatura şi tehnica medicală necesară desfăşurării activităţii. De asemenea, „personalul de specialitate va fi completat, atât cât se poate, prin colaborarea cu medici şi asistente de la secţiile ATI existente în alte spitale din judeţ”, au mai transmis reprezentanţii Prefecturii.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
paturi,
ati,
prefect

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici