Toate zborurile Tarom revin la normal joi

Toate zborurile companiei aeriene Tarom vor fi operate, de joi, în regim normal, singurele excepţii în program putând apărea doar în eventualitatea restricţionării spaţiului aerian de către autorităţile unor state.

14 afișări
Imaginea articolului Toate zborurile Tarom revin la normal joi

Toate zborurile Tarom revin la normal joi (Imagine: Adrian Stoicoviciu/Mediafax Foto)

Compania asigură pasagerii că zborurile sunt operate în siguranţă.

"Pasagerii companiei Tarom care trebuiau să călătorească în perioada în care cursele au fost afectate de restricţionarea spaţiului aerian din cauza norului vulcanic sunt rugaţi să contacteze agenţiile emitente pentru clarificarea datelor de călătorie şi efectuarea rezervărilor pe zborurile companiei, în funcţie de locurile disponibile", se arată într-un comunicat al operatorului aerian deţinuit de stat.

Anularea zborurilor şi modificările de operare au survenit în urma deciziilor luate de autorităţile naţionale şi internaţionale cu privire la restricţionarea spaţiului aerian, din cauza norului de cenuşă generat de erupţia vulcanului Eyjafjallajokull din Islanda.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici