Tolea Ciumac a cerut eliberarea pe o perioadă de trei luni - VIDEO

Anatolie Ciumac a fost adus, miercuri, la Tribunalul Braşov, unde a solicitat întreruperea, pentru trei luni, a pedepsei cu închisoarea, pentru a fi alături de copilul său, Sasha, de sărbători şi pentru a-l ajuta să se apropie mai mult de mama sa, Magda, instanţa rămânând în pronunţare.

280 afișări
Imaginea articolului Tolea Ciumac a cerut eliberarea pe o perioadă de trei luni - VIDEO

Tolea Ciumac a cerut trei luni de eliberare

Ciumac, condamnat definitiv la patru ani de închisoare cu executare, de către magistraţii instanţei supreme, a fost adus la Tribunalul Braşov încătuşat şi a intat în sala de judecată, miercuri, în jurul orei 9.30, cazul său fiind judecat în jurul orei 11.00.

"Am solicitat eliberarea pe o perioadă de trei luni pentru ca el (Ciumac - n.r.) să fie alături de copilul lui pentru ca acesta să poată face trecerea mai uşor către mama sa deoarece copilul i-a fost încredinţat lui prin hotărâre prezidenţială, şi nu mamei sale. Acum, deoarece Anatolie Ciumac a fost încarcerat, copilul a fost încredinţat mamei, iar copilul nu este obişnuit cu aceasta. Copilul a stat foarte mult şi cu bunica pe cale paternă şi s-a ataşat foarte mult de aceasta", a declarat pentru MEDIAFAX avocatul lui Ciumac, Claudiu Prunaru.

Instanţa se va pronunţa în acest caz în cursul zilei de miercuri.

După şedinţa de judecată, Ciumac a fost dus la Penitenciarul de Maximă Siguranţă din Codlea, unde urmează să stea până vineri, când va fi transferat la penitenciarul din Rahova.

Poliţiştii de la Direcţia de Investigaţii Criminale şi de la Serviciul de Intervenţie şi Acţiuni Speciale din IGPR au pus în executare, în 11 martie, mandatul emis pe numele lui Anatolie Ciumac, condamnat definitiv la patru ani de închisoare cu executare în dosarul "Scotch" în care este acuzat de tentativă de omor în urma scandalului din 1999 de la un bar de noapte din Braşov. Decizia Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie în acest caz este definitivă.

Video Stirileprotv.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici