Tolea Ciumac, prins conducând cu 136 km/h într-o comună din Vrancea, cu permisul suspendat

Tolea Ciumac a fost depistat conducând cu o viteză de 136 de kilometri pe oră, în comuna vânceană Garoafa, şi, pentru că nu a oprit la semnalul poliţiştilor, a fost urmărit de aceştia şi oprit într-o altă localitate, autorităţile constatând că avea şi permisul suspendat.

295 afișări
Imaginea articolului Tolea Ciumac, prins conducând cu 136 km/h într-o comună din Vrancea, cu permisul suspendat

Tolea Ciumac (Imagine: Liviu Adascalitei/Mediafax Foto)

Potrivit unui comunicat al Poliţiei Române, vineri, la ora 19.00, poliţiştii vrânceni l-au depistat, în localitatea Garoafa, pe C.A., de 40 de ani, cetăţean moldovean, în timp ce conducea cu viteza de 136 de kilometri pe oră.

Bărbatul este luptătorul Tolea Ciumac, au precizat pentru MEDIAFAX surse din rândul anchetatorilor.

Acesta a ignorat semnalul regulamentar de oprire al poliţiştilor, continuându-şi deplasarea, iar poliţiştii l-au urmărit şi l-au oprit în trafic, în satul Haret, tot în Vrancea.

În urma verificărilor efectuate, s-a constatat că Tolea Ciumac avea permisul de conducere suspendat, motiv pentru care i-a fost întocmit dosar penal.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici