Topul celor mai căutate meserii

Companiile de recrutare spun că se caută specialişti în IT, ingineri şi finanţişti cu pretenţii reduse.

415 afișări
Imaginea articolului Topul celor mai căutate meserii

Topul celor mai căutate meserii

Programatorii, contabilii, specialiştii în audit şi vânzări îşi găsesc destul de uşor un loc de muncă şi pe timp de criză, spun reprezentanţi ai companiilor de recrutare. Deşi numărul locurilor de muncă disponibile s-a înjumătăţit faţă de anul trecut şi multe companii au îngheţat angajările, portalurile de recrutări primesc cereri în continuare pentru astfel de posturi.

Află care este topul celor mai căutate meserii pe www.evz.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici