Topul „ruşinică” al universităţilor

Coaliţia pentru Universităţi Curate a făcut primul clasament al instituţiilor de învăţământ superior de stat din România, în funcţie de integritate şi de corectitudine.

19 afișări
Imaginea articolului Topul „ruşinică” al universităţilor

Topul „ruşinică” al universităţilor

În România nu există nicio universitate de cinci stele, spune un raport al Coaliţiei pentru Universităţi Curate. Concluziile proiectului „Topul integrităţii universităţilor româneşti” sunt concludente: din cele 42 de universităţi de stat evaluate, şase nu au obţinut nici măcar o stea.

Vezi topul „ruşinică” al universităţilor pe www.evz.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici