Trafic aglomerat în zona staţiunilor de pe Valea Prahovei. Poliţia recomandă rută alternativă

Drumul naţional 1 s-a aglomerat, duminică, în zona staţiunilor de pe Valea Prahovei, formându-se coloane de maşini la coborâre, între staţiunile Predeal şi Buşteni. Poliţiştii recomandă şoferilor ca rută alternativă DN1 A Săcele - Cheia - Ploieşti.

213 afișări
Imaginea articolului Trafic aglomerat în zona staţiunilor de pe Valea Prahovei. Poliţia recomandă rută alternativă

Trafic aglomerat în zona staţiunilor de pe Valea Prahovei. Poliţia recomandă rută alternativă

Pe drumul naţional 1 se circulă în coloană, duminică, pe sensul de coborâre dinspre munte, informează Infotrafic.

Astfel, între staţiunile Predeal şi Buşteni se circulă în coloană, pe sensul de coborâre spre Ploieşti.

Poliţiştii le recomandă şoferilor ca rută alternativă DN 1A Săcele - Cheia - Vălenii de Munte - Ploieşti.

De asemenea, şoferii sunt sfătuiţi să circule cu atenţie sporită, să nu facă depăşiri riscante şi să respecte indicaţiile poliţiştilor rutieri.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici