Trafic aglomerat pe Autostrada Bucureşti-Cernavodă. Vezi aici rute alternative

Centrul Infotrafic al Poliţiei Române anunţă că pe Autostrada A2 Bucureşti – Cernavodă s-au format vineri coloane mari de maşini, astfel că şoferilor care vor să ajungă pe litoral li se recomandă să folosească rute alternative.

35 afișări
Imaginea articolului Trafic aglomerat pe Autostrada Bucureşti-Cernavodă. Vezi aici rute alternative

Trafic aglomerat pe Autostrada Bucureşti-Cernavodă. Vezi aici rute alternative (Imagine: Mediafax Foto)

În condiţiile în care pe Autostrada A2 Bucureşti - Cernavodă s-au format coloane mari de maşini pe tronsonul cuprins între kilometrii 143 şi 162, Centrul Infotrafic le recomandă persoanelor care doresc să-şi petreacă sfârşitul de săptămână pe litoralul Mării Negre următoarele rute alternative:

- DN2 Bucureşti - Urziceni, DN2A Slobozia - Hârşova - Constanţa

- DN3 Bucureşti - Fundulea - Lehliu, DN3A Drajna - Feteşti

- DN3B - Chirana( intersecţie cu DN2A)

La sfârşitul săptămânii trecute, aproape 150.000 de turişti s-au aflat pe litoralul românesc, în Mamaia şi Costineşti fiind cazate cele mai multe persoane, potrivit Asociaţiei Litoral-Delta Dunării.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici