Trafic aglomerat pe Valea Prahovei. Coloane de maşini în mai multe zone

Traficul rutier este aglomerat, marţi după-amiază, pe DN 1, în zona staţiunilor de pe Valea Prahovei, fiind formate coloane de maşini la Comarnic, în Sinaia şi Buşteni, la urcare.

267 afișări
Imaginea articolului Trafic aglomerat pe Valea Prahovei. Coloane de maşini  în mai multe zone

Trafic aglomerat pe Valea Prahovei. Coloane de maşini în mai multe zone

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că se circulă în condiţii de aglomeraţie pe DN 1 Ploieşti - Braşov, pe sensul de urcare către staţiunile montane, fiind formate coloane de autovehicule care se deplasează cu viteză redusă, în localitatea Comarnic, precum şi în staţiunile Sinaia şi Buşteni, judeţul Prahova.

Totodată, valori de trafic ridicate sunt înregistrate şi pe sensul de coborâre către Ploieşti, fiind formată coloană de vehicule între Predeal şi Buşteni.

„Recomandăm participanţilor la trafic să nu se angajeze în depăşirea coloanelor formate, să evite întoarcerile prin locuri nepermise, să manifeste atenţie în efectuarea tuturor manevrelor efectuate şi să ia în considerare şi folosirea de rute alternative”, transmite Infotrafic.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici