Trafic blocat pe DN 7, la intrarea în Râmnicu Vâlcea dinspre Sibiu, după ce un tir s-a răsturnat

Drumul Naţional 7 este blocat, sâmbătă, la intrarea în municipiul Râmnicu Vâlcea dinspre Sibiu, dupa ce un tir încărcat cu materiale de construcţii s-a răsturnat pe şosea, traficul fiind deviat prin oraş.

167 afișări
Imaginea articolului Trafic blocat pe DN 7, la intrarea în Râmnicu Vâlcea dinspre Sibiu, după ce un tir s-a răsturnat

Trafic blocat pe DN 7, la intrarea în Râmnicu Vâlcea dinspre Sibiu, după ce un tir s-a răsturnat (Imagine: Arhiva Mediafax Foto)

Accidentul s-a produs în jurul orei 8.00.

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Vâlcea, autovehiculul de mare tonaj era încărcat cu materiale de izolaţie pentru construcţii, iar la intrarea în municipiul Râmnicu Vâlcea dinspre Sibiu autotrenul a intrat în balans şi s-a răsturnat, blocând şoseaua. De asemenea, o parte din încărcătură s-a răsturnat pe carosabil.

În urma accidentului, şoferul a suferit răni uşoare, fiind transportat la spital.

Autotrenul este ridicat de pe şosea cu o macara, poliţiştii, care au deviat traficul prin oraş, estimând că circulaţia va fi reluată în zonă în jurul orei 11.30.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici