Trafic blocat pe DN7, după un accident cu două maşini. Trei persoane au fost rănite

Trei persoane au fost rănite, joi, după ce două maşini s-au ciocnit pe DN7 Piteşti-Râmnicu Vâlcea, în zona localităţii Zamfireşti, judeţul Argeş.

230 afișări
Imaginea articolului Trafic blocat pe DN7, după un accident cu două maşini. Trei persoane au fost rănite

Trafic blocat pe DN7, după un accident cu două maşini. Trei persoane au fost rănite

Potrivit Centrului Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române, traficul rutier este întrerupt pe DN 7 Piteşti-Râmnicu Vâlcea, în zona localităţii Zamfireşti, judeţul Argeş.

În această zonă a avut loc un accident, după ce o maşină a pătruns pe contrasens şi s-a lovit frontal de un alt autoturism. În urma impactului, trei persoane din maşina care a intrat pe contrasens au fost rănite. Potrivit poliţiştilor, traficul rutier este întrerupt pentru a permite intervenţia echipajelor medicale şi de pompieri.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici