Trafic blocat pe sensul Piteşti-Bucureşti al A1, în urma unui accident rutier

Traficul pe Autostrada A1 este blocat, duminică după-amiază, pe sensul Piteşti-Bucureşti pentru a permite aterizarea unui elicopter SMURD al cărui echipaj să acorde asistenţă medicală pentru patru persoane rănite într-un accident de circulaţie.

75 afișări
Imaginea articolului Trafic blocat pe sensul Piteşti-Bucureşti al A1, în urma unui accident rutier

Trafic blocat pe sensul Piteşti-Bucureşti al A1, în urma unui accident rutier (Imagine: Arhiva Mediafax Foto)

Potrivit subinspectorului Laurenţiu Dicu de la Centrul Infotrafic al Poliţiei Române, accidentul s-a produs la kilometrul 66 al Autostrăzii Bucureşti-Piteşti, după ce şoferul unui autoturism care se deplasa dinspre Piteşti a pierdut controlul volanului, iar maşina s-a răsturnat în afara şoselei.

În urma accidentului, patru persoane au fost rănite.

"Sunt patru răniţi, iar sensul Piteşti-Bucureşti a fost blocat pentru a permite aterizarea elicopterului SMURD Bucureşti la locul accidentului pentru a se asigura intervenţia medicală şi pentru preluarea răniţilor grav, urmând ca ceilalţi să fie transportaţi cu ambulanţele la spital" a declarat subinspector Laurenţiu Dicu.

La ora transmiterii acestei ştiri, elicopterul SMURD aterizase pe autostradă, traficul fiind blocat temporar.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici