VIDEO  Trafic blocat pe Valea Oltului. Centura Călimăneşti rămâne închisă peste noapte

Trafic blocat pe Valea Oltului. Centura Călimăneşti rămâne închisă peste noapte deoarece pietrele continuă să cadă de pe versanţi.

1115 afișări
Imaginea articolului Trafic blocat pe Valea Oltului. Centura Călimăneşti rămâne închisă peste noapte

Trafic blocat pe Valea Oltului. Centura Călimăneşti rămâne închisă peste noapte

„Pentru siguranţa participanţilor la trafic, circulaţia rutieră pe DN 7CC, Centura Călimăneşti, rămâne închisă peste noapte. Alunecarea de teren, cauzată de ploi, nu s-a stabilizat, aducând în continuare pe partea carosabilă cantităţi mari de pământ şi material vegetal. Intervenţia de îndepărtare a pământului este dificil de realizat, din cauza riscului ca utilajele să fie surprinse de malul de pământ antrenat de alunecarea de teren”, informează drumarii.

Directorul Regional al DRDP Craiova, Calin Cosmin Petruţ, a dispus ca în această noapte să fie trimise în zonă mai multe utilaje şi autocamioane, pentru a mări ritmul de lucru.

Decizia reluării traficului rutier în zona afectată se va lua de către conducerea DRDP Craiova, dar numai după ce se va asigura că participanţii la trafic vor circula în siguranţă.

Centrul Infotrafic al Poliţiei Române anunţase de dimineaţă că traficul este blocat pe Centura Călimăneşti, pe ambele sensuri de mers, din cauza unor cădere de pietre de pe versanţii. Şoferii au fost sfătuiţi să meargă pe DN7.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici