TRAFIC blocat sau îngreunat pe şase drumuri naţionale, din cauza alunecărilor de teren

Traficul rutier este blocat sau îngreunat, sâmbătă seară, pe şase drumuri naţionale în judeţele Argeş, Covasna, Vrancea, Vâlcea şi Hunedoara, din cauza alunecărilor de teren provocate de ploile abundente din ultimele ore, informează Centrul Infotrafic din cadrul Poliţiei Române.

326 afișări
Imaginea articolului TRAFIC blocat sau îngreunat pe şase drumuri naţionale, din cauza alunecărilor de teren

TRAFIC blocat sau îngreunat pe şase drumuri naţionale, din cauza alunecărilor de teren (Imagine: Mediafax Foto)

Astfel, circulaţia pe DN 73 C în judeţul Argeş este închisă temporar, din cauza unei alunecări de teren care a afectat platforma drumului. Traficul este deviat pe DJ 678A Ciofrângeni - Poienari, până la intersecţia cu DN 7, în zona Deduleşti. Tot pe DN 73 C a fost restricţionată circulaţia autovehiculelor cu masa totală maximă autorizată mai mare de 7,5 tone pe tronsonul Curtea de Argeş - Burluşi (de la kilometrul 56, până la intersecţia cu DJ 678A).

De asemenea, traficul este restricţionat pe DN 10 în judeţul Covasna, unde a avut loc o cădere a terasamentului prin tasarea unui zid de sprijin. În prezent, pe acest tronson, se circulă pe un singur fir, alternativ, autovehiculele cu o masă totală maximă autorizată mai mare de 7,5 tone neputând tranzita zona.

Traficul se desfăşoară pe un singur sens, alternativ, şi pe DN 2 N în judeţul Vrancea, între kilometrii 26 şi 27, precum şi în zona kilometrului 46 + 800 metri, din cauza unor alunecări de teren provocate de inundaţii.

Conform Centrului Infotrafic, traficul este îngreunat şi pe DN 67, Horezu - Râmnicu Vâlcea, în localitatea Bărbăteşti, din cauza unor alunecări de teren care au determinat apariţia unor fisuri în asfalt pe o lungime de aproximativ 10 - 15 metri. Locul respectiv este semnalizat corespunzător.

Tot în judeţul Vâlcea, în localitatea Milcoiu, circulaţia pe DN 7, Piteşti - Râmnicu Vâlcea, este uşor îngreunată din cauza unei bucăţi masive de beton care a ajuns pe carosabil. Bucata de beton s-a desprins din peretele vertical de susţinere a malului unui versant şi a căzut pe prima bandă de circulaţie a sensului de deplasare.

În judeţul Hunedoara, traficul este blocat pe DN 7A, la ieşirea din localitatea Jieţ către Petroşani (între kilometrii 103 + 600 metri şi 105 + 120 metri), din cauza unei alunecări de teren care a afectat corpul drumului. Circulaţia este deviată prin oraşul Petrila (pe DJ 709F şi DJ 709H).

De asemenea, Infotrafic anunţă că traficul autovehiculelor este restricţionat temporar pe unele drumuri naţionale din cauza executării unor lucrări de reparaţie ori de modernizare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici