Trafic blocat total pe DN 2 E 85 între Buzău şi Râmnicu Sărat, coloane de maşini de 4-5 kilometri

Circulaţia pe DN 2 E 85 între Buzău şi Râmnicu Sărat este blocată în ambele sensuri, vineri după-amiază, după ce în localitatea Gura Câlnăului a avut loc un accident rutier, coloanele de maşini de pe ambele sensuri depăşind patru - cinci kilometri, transmite corespondentul MEDIAFAX.

936 afișări
Imaginea articolului Trafic blocat total pe DN 2 E 85 între Buzău şi Râmnicu Sărat, coloane de maşini de 4-5 kilometri

Trafic blocat total pe DN 2 E 85 între Buzău şi Râmnicu Sărat, coloane de maşini de 4-5 kilometri (Imagine: Ghita Porumb/Mediafax Foto)

Din primele informaţii, traficul a fost blocat după ce şoferul unui TIR înmatriculat în Dâmboviţa care venea dinspre Râmnicu Sărat şi se îndrepta spre Buzău a frânat în apropierea unei curbe, semiremorca a atins un parapet de pe marginea drumului, moment în care cabina TIR-ului a intrat pe contrasens şi a izbit un autoturism Logan taxi care circula regulamentar din sens opus.

În urma impactului, autoturismul a fost distrus complet, şoferul care era în maşină fiind transportat de urgenţă la spital pentru îngrijiri.

La ora transmiterii acestei ştiri, circulaţia pe DN 2 E 85, în zona localităţii Gura Câlnăului, este blocată total, formându-se coloane de maşini pe ambele sensuri de câţiva kilometri.

Astfel, din cauza accidentului, traficul rutier spre Moldova este blocat, poliţiştii neputând estima când situaţia va reveni la normal.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici