Trafic de coşmar la intrarea în Sebeş, după închiderea autostrăzii A1. Coloană de maşini de patru kilometri

Traficul rutier este îngreunat, joi, la intrare în Sebeş dinspre Sibiu, din cauza numărului mare de maşini care sunt nevoite să reducă viteza la trecerea cu calea ferată şi la trecerile de pietoni din oraş, după ce autostrada Orăştie-Sibiu a fost închisă în zona Sebeş pentru efectuarea unor lucrări.

3034 afișări
Imaginea articolului Trafic de coşmar la intrarea în Sebeş, după închiderea autostrăzii A1. Coloană de maşini de patru kilometri

Trafic de coşmar la intrarea în Sebeş, după închiderea autostrăzii A1. Coloană de maşini de patru kilometri

Potrivit centrului Infotrafic, circulaţia pe traseul comun al drumurilor naţionale 1 şi 7 se desfăşoară cu dificultate la intrarea în Sebeş dinspre Sibiu, din cauza numărului mare de maşini nevoite să reducă viteza la o trecere la nivel cu calea ferată şi în zona trecerilor pentru pietoni din oraş.

Coloana de maşini se întinde pe aproximativ patru kilometri.

Poliţiştii le recomandă şoferilor care conduc maşini cu masa mai mică de 7,5 tone care merg către Alba Iulia să urmeze ruta DJ106I Cunţa – Şpring – Vingard – Berghin, DJ107 Berghin – Alba Iulia.

„De asemenea, acest traseu poate fi folosit şi de către cei care merg spre Deva, cu menţiunea că din Alba Iulia trebuie să circule pe DN1 către Oarda de Jos, apoi pe DJ107C, care iese în DN7 la Vinţu de Jos”, susţin reprezentanţii Centrului Infotrafic.

Autostrada A1 Orăştie-Sibiu este închisă de joi dimineaţa până vineri la ora 8.00 între Nodul Rutier Sebeş Nord (localitatea Lancrăm) şi Nodul Rutier Sebeş Vest (localitatea Vinţişoara), pentru montarea unor elemente necesare realizării viitorului Nod Rutier Sebeş de pe Autostrada Sebeş-Turda (A10).

Pe perioada lucrărilor, traficul rutier este deviat pe DN1 şi pe DN 7.

Taguri:
trafic,
autostradă,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici