Trafic deviat pe A1 Bucureşti-Piteşti de azi până pe 26 aprilie

Traficul rutier va fi deviat temporar, începând de joi seară, pe A1 Bucureşti-Piteşti, pentru montarea grinzilor la pasajul care traversează autostrada la km 18+400, anunţă Centrul Infotrafic.

1720 afișări
Imaginea articolului Trafic deviat pe A1 Bucureşti-Piteşti de azi până pe 26 aprilie

Trafic deviat pe A1 Bucureşti-Piteşti de azi până pe 26 aprilie

În perioada 11 aprilie – 26 aprilie a.c., pentru a permite montarea grinzilor centrale ale pasajului de pe autostrada A0, ce supratraversează autostrada A1, la kilometrul 18+400 de metri, localitatea Bolintin Deal, judeţul Giurgiu, traficul rutier este deviat de pe autostrada A1 Bucureşti-Piteşti, pe bretele laterale, construite în proximitatea autostrăzii. Acestea au câte două benzi de deplasare atât pe sensul către Bucureşti, cât şi pe sensul către Piteşti, anunţă Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române.

În zona în care circulaţia rutieră este deviată, limita de viteză este restricţionată la 40 km/h.

„Recomandăm conducătorilor auto să ruleze cu prudenţă sporită, să crească distanţa de siguranţă între autovehicule şi să se asigure temeinic înaintea schimbării benzii”, transmit poliţiştii.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici