Trafic deviat pe DN1. Coloana de maşini în Buşteni se întinde pe cinci kilometri

Traficul dinspre Braşov către Bucureşti a fost deviat duminică, începând cu ora 14.00, după ce din cauza lucrărilor la un pod s-a format o coloană de maşini pe cinci kilometri.

315 afișări
Imaginea articolului Trafic deviat pe DN1. Coloana de maşini în Buşteni se întinde pe cinci kilometri

Trafic deviat pe DN1. Coloana de maşini în Buşteni se întinde pe cinci kilometri (Imagine: Mediafax Foto)

Centrul Infotrafic al Poliţiei Române informează că în judeţul Braşov duminică, începând cu ora 14.00, s-a luat măsura devierii traficului rutier de pe DN1, dinspre Braşov către Valea Prahovei, pe DN1A Săcele - Cheia - Ploieşti, în vederea evitării ambuteiajelor pe raza staţiunilor montane.

Centrul Infotrafic al Poliţiei Române informează că în judeţul Braşov, începând cu ora 16.00, a fost ridicată măsura devierii traficului rutier de pe DN1, dinspre Braşov către Valea Prahovei, pe DN1A Săcele - Cheia - Ploieşti.

În judeţul Prahova, în zona Buşteni, s-a circulat îngreunat, alternativ, pe o bandă, pe un pod aflat în lucru, la kilometrul 131+460 metri.

Coloana de autovehicule pe sensul de mers către Bucureşti măsura aproximativ cinci kilometri, spune Infotrafic.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici