Trafic dificil pe mai multe drumuri naţionale, din cauza ceţii

Traficul rutier se desfăşura cu dificultate, marţi seară, pe mai multe tronsoane de drumuri naţionale şi pe Autostrada Soarelui, din cauza vizibilităţii reduse, informează Centrul Infotrafic al Poliţiei Române.

1 afișare
Imaginea articolului Trafic dificil pe mai multe drumuri naţionale, din cauza ceţii

Trafic dificil pe mai multe drumuri naţionale, din cauza ceţii

Astfel, în judeţul Gorj, pe DN67 Târgu Jiu–Motru, tronsonul cuprins între localităţile Câlnic şi Vârtopu, se desfăşoară cu mare dificultate, în condiţii de ceaţă foarte densă, vizibilitatea fiind sub cinci metri.

De asemenea, din acelaşi motiv, pe Autostrada Bucureşti-Constanţa, între kilometrii 143 şi 162 (în zona Feteşti-Cernavodă), pe DN65B Piteşti-Slatina, în zona localităţilor argeşene Albota şi Lunca Corbului şi pe arterele DN1 Potigrafu- Cornu şi DN1A Boldeşti Scăieni-Teişani( în judeţul Prahova) vizibilitatea este redusă sub 50 de metri.

Şi în judeţul Dâmboviţa şoferii se confruntă cu probleme din cauza ceţii, pe DN7 Bucureşti-Piteşti, DN71 Bucureşti-Târgovişte şi pe DN72 Ploieşti-Găieşti, vizibilitatea fiind cuprinsă între 50 şi 100 de metri.

Poliţia Rutieră îi sfătuieşte pe şoferi să reducă mult viteza, să folosească luminile de ceaţă, să mărească distanţa de siguranţă faţă de vehiculul dinainte şi să ruleze cu atenţie sporită.

În cazul arterei din judeţul Gorj, dacă este posibil, poliţiştii recomandă evitarea deplasării în aceste condiţii periculoase, din punct de vedere a siguranţei rutiere.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici