Trafic feroviar blocat în Buzău, după ce un tren de marfă s-a stricat. ISU anunţă că din marfar se scurge acid clorhidric

Traficul feroviar pe magistrala 500 este blocat, sâmbătă, între Buzău şi Râmnicu Sărat, după ce un tren de marfă s-a stricat.

911 afișări
Imaginea articolului Trafic feroviar blocat în Buzău, după ce un tren de marfă s-a stricat. ISU anunţă că din marfar se scurge acid clorhidric

Traficul feroviar pe magistrala 500, blocat în Buzău, după ce un marfar s-a stricat

Potrivit poliţiştilor, incidentul s-a produs, sâmbătă, la kilometrul 151 al magistralei de cale ferată 500, în judeţul Buzău.

„Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că traficul feroviar pe Magistrala 500 Buzău-Râmnicu Sărat, este întrerupt la kilometrul 151, judeţul Buzău, unde, din cauza unor probleme tehnice, un tren de marfă şi-a oprit deplasarea”, au transmis reprezentanţii Poliţiei Române.

Potrivit acestora, în zonă se intervine pentru remedierea problemei şi reluarea circulaţiei.

ISU: Din marfarul stricat în Buzău se scurge acid clorhidric

Pompierii intervin, sâmbătă, în gara Zoiţa din judeţul Buzău, după ce dintr-un vagon cisternă al unui tren de marfă care s-a stricat pe magistrala 500 de cale ferată se scurge acid clorhidric.

Potrivit reprezentanţilor ISU Buzău, echipajele de pompieri intervin în gara din Zoiţa, după ce mecanicul a sesizat că există scurgeri de acid clorhidric dintr-un vagon cisternă.

Deocamdată nu se ştie ce cantitate de acid există în vagon.

Primul echipaj sosit la locul intervenţiei a luat măsuri de protecţie, iar pe o distanţă de 100 metri, în toate direcţiile, zona a fost închisă, au declarat reprezentanţii ISU Buzău, corespondentului MEDIAFAX.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici